Κρήτη Προορισμοί

Μια φωτογραφία που δείχνει ένα μέρος του παλιού λιμανιού των Χανίων.
Φωτ.: Shadowgate / CC BY 2.0

Χανιά

Πόλη

Η αρχιτεκτονική των Χανίων τα καθιστά φωτογραφικό παράδεισο. Γυρίστε την παλιά πόλη με τα πόδια και μην χάσετε τα καταπληκτικά τοπικά εδέσματα.

Στην γειτονιά της αρχαίας Κνωσού, η πρωτεύουσα της Κρήτης διαθέτει ένα αξιολογότατο αρχαιολογικό μουσείο, ενετικό φρούριο, και πλούσια νυχτερινή ζωή.

Μια εικόνα που δείχνει ένα μέρος του παλιού λιμανιού του Ρεθύμνου.
Φωτ.: Miltof / CC BY 2.0

Ρέθυμνο

Πόλη

Η παλιά πόλη είναι στολισμένη με βενετσιάνικη και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική και μνημεία. Να κάνετε βόλτα στο παλιό λιμάνι και να τιμήσετε τις ταβέρνες.

Μια φωτογραφία που δείχνει τον παραλιακό δρόμο και μέρος της πόλης της Σητείας στο νησί της Κρήτης.

Σητεία

Κωμόπολη

Χτισμένη αμφιθεατρικά σε έναν λόφο, προσφέρει επιλογές δραστηριοτήτων και ημερήσιων εκδρομών. Θαυμάστε το πάντρεμα του μεσογειακού και αφρικανικού τοπίου.

Μια φωτογραφία ενός παραδοσιακού κτηρίου στην παλιά πόλη των Μαλίων.

Μάλια

Κωμόπολη

Παράκτιο τουριστικό θέρετρο γνωστό για την έντονη νυχτερινή ζωή του κυρίως για νεαρούς επισκέπτες. Μια βόλτα στην παλιά γειτονιά είναι must.

Κωμόπολη που ξεχωρίζει για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα πάρτι; Επισκεφθείτε το ενυδρείο και το λαογραφικό μουσείο.

Ένα άγαλμα δελφινιών και ένα μέρος του παραθαλάσσιου περιπάτου της Ιεράπετρας.

Ιεράπετρα

Κωμόπολη

Η πιο ηλιόλουστη πόλη της Ελλάδας είναι και ένα πανόραμα της Ελληνικής ιστορίας με αξιοθλεατα από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και τα οθωμανικά χρόνια.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι μια γοητευτική μικρή πόλη με ιστορικά αξιοθέατα, όμορφες παραλίες και φαράγγια στα πέριξ όπως και επιλογές εκδρομών με καραβάκι.

Εξερευνήστε την Ελλάδα, περιφέρεια ανά περιφέρεια
×