Θάσος Παραλίες

Οι παραλίες της Θάσου είναι κυρίως αμμώδεις με δάση ή θάμνους τριγύρω. Οργανωμένες και με υπηρεσίες, κάνουν την Θάσο τον τέλειο οικογενειακό προορισμό.

Παραδοσιακά κτίρια επί του κεντρικού λιμανιού της Θάσου (Λιμένας) και ψαρόβαρκες στη θάλασσα.
Φωτ.: jdujic / CC BY-SA 2.0

Θάσος Παραλίες

#1

Παραλία Χρυσή Αμμουδιά

Ηρεμία. Γυρίζεις το κεφάλι σου και βλέπεις τον βυθό της θάλασσας. Το ανεβάζεις και το τοπίο σε καταπλήσσει. Xρυσή αμμουδιά αυτή η Χρυσή Αμμουδιά.

#2

Παραλία Λιμένα Θάσου (Λιμανάκι)

Ο Λιμένας είναι μια αμμώδης παραλία κοντά στην πόλη της Θάσου και στο παλιό λιμάνι. Πολλές ταβέρνες και μπαρ, και ξενοδοχεία. Δεν γεμίζει ποτέ.

#3

Παραλία Δασύλιο

Όρμος Πρίνου

Το Δασίλιο είναι μια γοητευτική παραλία με beach bar. Από τη μια δασοπράσινοι λόφοι και από την άλλη μια θάλασσα με όλες τις αποχρώσεις του μπλε.

Μια φωτογραφία τραβηγμένη από τη θάλασσα δείχνει την παραλία της Ψιλή Άμμου στη Θάσο.
Φωτ.: Sir Adavis / CC BY 2.0
#4

Παραλία Ψιλή Άμμος

Από τα πιο διάσημα στη Θάσο, η Ψιλή Άμμος είναι οργανωμένη από μπιτσόμπαρα που προσελκύουν κυρίως νεότερους. Συνήθως είναι πήχτρα.

#5

Παραλία Παράδεισος

Εξωτική, οργανωμένή, αμμώδης. Η παραλία Παράδεισος έχει τιρκουάζ νερά και καταπράσινο περιβάλλον. Η παραλία Παράδεισος της Θάσου είναι παραδεισένια.

Μια εικόνα από την παραλία Μακρύαμμος στο νησί της Θάσου με ευθυγραμμισμένες ομπρέλες.
Φωτ.: Steliyan Kasabov
#6

Παραλία Μακρύαμμος

Οργανωμένη μικρή ιδιωτική παραλία, μέρος του ξενοδοχείου Makryammos Bungalows. Ιδανικό για παιδιά χάρη στα ρηχά νερά και τη ψιλή άμμο.

#7

Παραλία Σκάλας Καλλιράχης

Μικρή παραλία με άμμο και βότσαλο και ρηχά νερά. Απολαμβάνει εύκολης πρόσβασης και μιας ποικιλίας από κοντινές επιλογές διαμονής.

#8

Παραλία Πευκάρι

Όμορφη παραλία που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Περιβάλλεται από πευκοδάσος. Κάτω από τα πόδια σας, άμμος και μικρά βότσαλα.

#9

Παραλία Λιμενάρια

Εν μέρει οργανωμένη, εν μέρει πάρτε την ομπρέλα σας. Στην παραλία Λιμενάρια, υπάρχουν ενοικιάσεις για θαλάσσια σπορ και επιλογές φαγητού κοντά.

#10

Παραλία Αλυκή

Η Αλυκή είναι μια αμμώδης παραλία με μια μικρή χερσόνησο. Η μεγάλη παραλία έχει συνήθως κόσμο, η μικρή σπάνια. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα αρχαία ερείπια!

Φωτογραφία που δείχνει ξαπλώστρες, ομπρέλες και ξύλινη προβλήτα της παραλίας της Σκάλας Ραχωνίου στο νησί της Θάσου.
Φωτ.: DocWoKav / CC BY-SA 4.0
#11

Παραλία Σκάλας Ραχωνίου

Η παραλία Σκάλα Ραχωνίου βρίσκεται στη βόρεια Θάσο. Προσελκύει οικογένειες με παιδιά χάρη στην ψιλή άμμο και τα ρηχά νερά του.

×