Πολύγυρος Εκδρομές

Μια επισκόπηση της πόλης του Πολύγυρου που περιβάλλεται από βουνά και πυκνή βλάστηση.
Φωτ.: Luc.T / CC BY 2.0

Πολύγυρος Εκδρομές

Αρναία

Παραδοσιακός οικισμός της ορεινής Χαλκιδικής που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και γραφικά τοπία. Εξερευνήστε με τα πόδια και με αυτοκίνητο.

Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Με μια σειρά από οικισμούς, απίστευτες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή, η Κασσάνδρα είναι αγαπημένη επιλογή διακοπών για νέους αλλά και οικογένειες.

Σιθωνία Χαλκιδικής

Αν προτιμάτε φυσική ομορφιά και νυχτερινή ζωή, στην Σιθωνία οι μαγευτικές παραλίες, τα beach bars και οι γραφικές διαδρομές αθφονούν. Ιδανική για οικογένειες.

Νέα Μουδανιά

Τα Νέα Μουδανιά είναι ένα πολυσύχναστο ψαρολίμανο με έναν πεζόδρομο γενλατο με ψαροταβέρνες και εστιατόρια. Βολική βάση και για ημερήσιες εκδρομές.

Νέα Καλλικράτεια

Εάν είστε εγκλωβισμένοι στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι, η Νέα Καλικράτεια προσφέρει μια κοντινή, εύκολη κι όμορφη απόδραση σε οργανωμένη παραλία.

Νέα Ποτίδαια

Ένα χωριό φημισμένο για το κανάλι του που συνδέει το Θερμαϊκό με τον Τορωναίο κόλπο. Έχει αξιοπρεπείς παραλίες, όμορφα beach bar και καλές ταβέρνες.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τις εγκαταστάσεις σπα της Νέας Απολλωνίας που δείχνουν τη λίμνη Βόλβη.
χαμηλή βαθμολογία
μακριά ≈ 44χλμ
προσ. κλειστό

Ιαματικά Λουτρά Νέας Απολλωνίας

Το λουτρά Νέας Απολλωνίας είναι αρκετά ΟΚ για μερικές ώρες χαλάρωσης. Τα νερά δεν είναι πολύ ζεστά αλλά η θειική μυρωδιά είναι.

Γερακινή

Πολύγυρος Χαλκιδικής

Ένα παραθαλάσσιο χωριό που εξελίχθηκε από έναν μικρό οικισμό ανθρακωρύχων κατά τη δεκαετία του 60 σε γνωστό τουριστικό προορισμό.

Ένας κεντρικός δρόμος του χωριού Γαλάτιστα με καταστήματα και άλλα παραδοσιακά κτίρια.
μακριά ≈ 23.6χλμ

Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Γραφική κοινότητα με εξαιρετική αρχιτεκτονική, έναν βυζαντινό πύργο και πολλές πηγές. Φανταστικό μέρος για βόλτες στους όμορφους δρόμους.

Ταξιάρχης Χαλκιδικής

Κρυμμένος στο δάσος του Χολομώντα, αυτός είναι ένας οικισμός με κλασικά πετρόχτιστα σπίτια και εκκλησίες. Ένα κόσμημα της ορεινής Χαλκιδικής.

×