Μήλος

Η Μήλος έχει εκπληκτικούς γεωλογικούς σχηματισμούς χάρη στην ηφαιστειακή της φύση. Επισκεφτείτε τις τριγύρω απρόσβατες σπηλιές και παραλίες με καραβάκι.

Φυσική αψίδα και θάλασσα στην ακτή του νησιού της Μήλου, Ελλάδα.
Φωτ.: Marco Verch / CC BY 2.0

Μήλος Παραλίες

#1

Παραλία Γέρακας

Η ομορφιά αυτής της παραλίας θα σας κόψει την ανάσα και θα σας πάρει το μυαλό. Ένα εντυπωσιακό θέαμα όταν φτάνετε με βάρκα.

#2

Παραλία (Σπηλιά) Συκιά

Ουσιαστικά, μια σπηλιά η οροφή της οποίας η οροφή κατέρρευσε και μέσα σ'όλο αυτό, μια παραλία. Είναι προσβάσιμη μόνο από θαλάσσης.

Μια φωτογραφία των τεράστιων γκρεμών, σπηλιών και τα γαλάζια νερά της περιοχής Κλέφτικο.
Φωτ.: Zde / CC BY-SA 4.0
διαμάντι
#3

Κλέφτικο Μήλου

Σύμπλεγμα λευκών ηφαιστειακών βράχων προσβάσιμο με βάρκα. Μπορείτε να μπείτε στις σπηλιές κολυμπώντας και να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες.

Κποκκινοκαφέ βραχώδεις λόφοι, τιρκουάζ-πράσινα νερά και γαλάζιος ουρανός σε μια πολύχρωμη εικόνα της παραλίας Θειωρυχεία.
Φωτ.: Zde / CC BY-SA 4.0
διαμάντι
#4

Παραλία Θειωρυχεία

Το εγκαταλελειμμένο θειωρυχείο δίνει σε αυτή την παραλία χαρακτήρα. Επίσης, φανταστικός βυθός για snorkeling. Προσβάσιμη μέσω θαλάσσης, πεζοπορίας ή 4x4.

#5

Παραλία Αγκάθια

Κάντε snorkeling και ίσως βρείτε ασυνήθιστα ευρήματα. Παρθένα φύση, πανέμορφη παραλία, καλή για γυμνιστές. Φέρτε ομπρέλα. Μόνο για μεγάλα αυτοκίνητα.

Άνθρωποι που περπατούν σε ασβεστολιθικούς βράχους και γκρεμούς της παραλίας Σαρακίνικο στη Μήλο.
πρέπει να δείς
#6

Παραλία Σαρακίνικο

Η παραλία Σαρακίνικο έχει Μηλιώτικους βραχοσχηματισμούς. Ένας φωτογραφικός παράδεισος, και μέρος για βουτιές από βράχια που όμοιο του δεν υπάρχει.

Αεροφωτογραφία από την παραλία του Αγίου Ιωάννη στο νησί της Μήλου.
Φωτ.: Marco Verch / CC BY 2.0
#7

Παραλία Άγιος Ιωάννης

Ο Άγιος Ιωάννης έχει τρεις παρθένες παραλίες ανείπωτης ομορφιάς. Κίτρινα και ροζ βράχια, γαλάζια θάλασσα, αγνότητα και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα.

#8

Παραλία Φυριπλάκα

Μια παραλία με γκρεμό και έναν ογκόλιθο μέσα στη θάλασσα. Ειδυλλιακή και κατάλληλη για παιδιά, καθώς τα νερά είναι σχετικά ρηχά. Ωστόσο, μαζεύει κόσμο.

+ 12 Μήλος Παραλίες

Μήλος Αξιοθέατα

#1

Ενετικό Κάστρο της Μήλου

Πλάκα

Χτισμένο από τους Βενετούς τον 13ο αιώνα ως άμυνα στις πειρατικές επιδρομές, αυτό το μέρος έχει εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

#2

Αρχαίο Θέατρο Μήλου

Καλοδιατηρημένο θέατρο που χτίστηκε αρχικά τον 3ο αιώνα π.Χ. και ανακαινίστηκε αργότερα από τους Ρωμαίους. Επισκεφτείτε την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

#3

Χώρος Ευρέσεως της Αφροδίτης της Μήλου

Το μεγάλο άγαλμα που φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου ανακαλύφθηκε το 1820 από έναν Έλληνα αγρότη σε αυτό το σημείο.

Μια εικόνα από τις Κατακόμβες κοντά στο χωριό Τρυπητή του νησιού της Μήλου.
χαμηλή βαθμολογία
#4

Παλαιοχριστιανικές Κατακόμβες Μήλου

Παλαιοχριστιανικό μνημείο - ουσιαστικά τα πρώτα νεκροταφεία αλλά και χώροι λατρείας μεταξύ του 1ου και του 5ου αιώνα μ.Χ.

Μήλος Γιατί να πάς;

  • Η Αφροδίτη της Μύλου φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου.
  • Τοπίο εξωκοσμικό με πολύχρωμες ηφαιστειακές παραλίες.
  • Διάσημος για τον Διάλογο των Μηλίων, ένα κεφάλαιο του Πελοποννησιακού Πολέμου του Θουκυδίδη.

Μήλος Μουσεία

Η εξωτερική και η κύρια είσοδος του Μεταλλευτικού Μουσείου του Αδάμαντα στο νησί της Μήλου.
Φωτ.: Zde / CC BY-SA 4.0
#1

Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου

Αδάμαντας

Ένα καλά επιμελημένο μουσείο με εργαλεία και ορυκτά, καθώς και προβολή ντοκιμαντέρ, εξιστορεί την στενή σχέση του νησιού με τις εξορύξεις.

Η μπροστινή πλευρά και η κύρια είσοδος του Αρχαιολογικού Μουσείου της Μήλου στην Πλάκα.
Φωτ.: Zde / CC BY-SA 4.0
#2

Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Μεταξύ των εκθεμάτων αυτού του μουσείου, μπορείτε να βρείτε ένα αντίγραφο Αφροδίτης της Μήλου. Παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 22:00 τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μήλος Οικισμοί

Αδάμαντας Μήλου

Στο κύριο λιμάνι της Μήλου θα βρείτε διαμονή, νυχτερινή ζωή, ταβέρνες, καθώς και καραβάκια/ιστιοπλοϊκά για τις απρόσιτες παραλίες.

Πλάκα (Χώρα) Μήλου

Σε υψόμετρο 220 μέτρων - κοινώς υπέροχες θέες - η Πλάκα θα σας μαγέψει. Κάντε μια βόλτα στο δαιδαλώδες σύστημα δρόμων και απολαύστε το φαγητό.

Μήλος Να κάνεις / Να δεις

Ένα ιστιοφόρο δίπλα στους βράχους και κοντά στην ακτή της Μήλου.
Φωτ.: Ben Ramirez / CC BY 2.0
#1

Θαλάσσιες Εκδρομές Μήλου

Ο μόνος τρόπος για να εξερευνήσετε την παράκτια ομορφιά της Μήλου, όπως κρυφά σπήλαια και υπέροχους γεωλογικούς σχηματισμούς, είναι με βάρκα ή ιστιοπλοϊκό.

×