Κασσάνδρα Χαλκιδικής Παραλίες

Πεύκα ως το κύμα, fancy beach bars. Στην Κασσάνδρα περνάς όλη μέρα στην παραλία και μετά το ηλιοβασίλεμα, ετοιμάζεσαι για δείπνο και βραδινή έξοδο.

Μια αεροφωτογραφία μιας από τις πιο γνωστές παραλίες της Χαλκιδικής, της παραλίας της Άφυτου.
Φωτ.: Marco Verch / CC BY 2.0

Κασσάνδρα Χαλκιδικής Παραλίες

#1

Παραλία Σίβηρης

Στενή αλλά μεγάλη παραλία με ψιλή άμμο με ανέσεις που παρέχονται από beach bar. Τα ηλιοβασιλέματα είναι εξαιρετικά. Συνήθως, η παραλία είναι γεμάτη κόσμο.

Πολυάριθμες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία της Καλλιθέας της Χαλκιδικής.
Φωτ.: dokmom6 / CC BY-SA 2.0
#2

Παραλία Καλλιθέας

Αμμώδης και καλά οργανωμένη παραλία κατά μήκος των ακτών της κοσμοπολίτικης Καλλιθέας με διάσημα beach bar, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε ανάμεσα στα πεύκα δείχνει ένα μέρος της παραλίας της Κρυοπηγής της Χαλκιδικής.
Φωτ.: lehaso / CC BY 3.0
#3

Παραλία Κρυοπηγής

Η Κρυοπηγή είναι μια ήσυχη στενή παραλία όπου τα πεύκα αγγίζουν τη θάλασσα. Εν μέρει οργανωμένο, εν μέρει όχι, το τοπίο απλώς σας ηρεμεί.

Μια νυχτερινή λήψη που δείχνει την παραλία της Σκάλας Φούρκας στη Χαλκιδική κάτω από το φως του φεγγαριού.
Φωτ.: Annatsach / CC BY-SA 4.0
#4

Παραλία Σκάλας Φούρκας

Η παραλία με τη λευκή άμμο της παραθαλάσσιας Σκάλας Φούρκας έχει δημοφιλή beach bar και εστιατόρια. Η παραλία είναι καθαρή και έχει όλες τις υπηρεσίες κοντά.

Φωτογραφία από την παραλία της παραλίας του Πευκοχωρίου στη Χαλκιδική.
Φωτ.: Shi Annan / CC BY-SA 4.0
#5

Παραλία Πευκοχώρι

Το Πευκοχώρι έχει μια παραλία με χρυσαφένια άμμο με πεύκα που αγγίζουν τη θάλασσα. Είναι δημοφιλής και προτιμάται κυρίως από νέους.

#6

Παραλία Νέας Σκιώνης

Ήσυχη αμμώδης παραλία στη δυτική πλευρά της Κασσάνδρας. Κατά μήκος της παραλίας, υπάρχει ένας περιποιημένος πεζόδρομος, ωραίες ταβέρνες και άλλες ανέσεις.

#7

Παραλία Ψακούδια

Μεγάλη αμμώδης παραλία με θέα στις χερσονήσους της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας. Χαλαρώστε σε ένα από τα beach bar δίπλα σε πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα.

Φωτογραφία που δείχνει τον πεζόδρομο και την παραλία του Πολύχρονου στη Χαλκιδική.
Φωτ.: Nadina / CC BY-SA 3.0
#8

Παραλία Πολύχρονο

Μεγάλη, ανεπτυγμένη παραλία με άμμο και βότσαλα. Το Πολύχρονο είναι ένα πολυσύχναστο θέρετρο με όλες τις ανέσεις. Ένα ευχάριστο και άνετο μέρος.

#9

Παραλία Χανιώτη

Οργανωμένη αμμώδης παραλία κατά μήκος της ακτής του χωριού Χανιώτη. Διάσημα beach bar που διοργανώνουν πάρτι, ενοικιάσεις θαλάσσιων σπορ και άλλες ανέσεις.

Η παραλία της Νέας Φώκαιας και η προβλήτα στη μέση.
Φωτ.: Hombre / CC BY-SA 3.0
#10

Παραλία Νέα Φώκαια

Μια γοητευτική μικρή παραλία με μικρή προβλήτα. Αυτή η παραλία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για τη Χαλκιδική, αλλά είναι μια εντάξει επιλογή αν δεν υπάρχει εναλλακτική.

#11

Παραλία Μεταμόρφωσης

Τυπική παραλία Χαλκιδικής με άμμο και μικρά βράχια, καθαρά νερά και πεύκα στην παραλία. Η Μεταμόρφωση έχει όλες τις ανέσεις.

Πανοραμική φωτογραφία της παραλίας Σάνη της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Φωτ.: Horia Varlan / CC BY 2.0
#12

Παραλία Σάνη

Η ψιλή λευκή άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά δημιουργούν ένα σχεδόν τροπικό τοπίο. Η περιοχή είναι καλά ανεπτυγμένη με μεγάλα ξενοδοχεία, μαρίνα και beach bar.

×